Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Resetati

.

Modalitati de livrare si de returnare

Modalitatea de livrare: prin reprezentantul companiei sau prin curier(in functie de zona).

Ne rezervam dreptul de a modifica tariful pentru transport daca zona in care se face livrarea nu este pe harta obisnuita a curierilor. Acest aspect va fi discutat cu clientul.

Program: 10-18, L-V, in situatii speciale, programul poate fi prelungit pentru zilele de sambata si duminica

Comenzile se primesc cu o zi inaintea livrarii.

Livrari de luni pana vineri. In cazuri speciale, se pot efectua comenzi si livrari si in zilele de sambata si duminica.

Comenzile efectuate sambata sau duminica sunt livrate in ziua de luni sau la data la care clientul doreste a se efectua livrarea.

Pentru evenimente, livrarile se efectueaza in data la care are loc evenimentul sau cu o zi inainte.

Politica de returnare

Daca produsul achizitionat nu satisface exigentele clientului, respectand legislatia in vigoare, clientul il va returna astfel:

Se va transmite un mesaj la adresa contact@atlasulcupetale.ro in care se vor mentiona denumirea produsului ce urmeaza a fi returnat, copie atasata dupa bon/chitanta sau factura cu care a fost achizitionat produsul, numele si prenumele clientului, contul IBAN si banca, motivul returnarii, daca se doreste.

Clientul va contacta o firma de curierat si, pe cheltuiala sa, va transmite la sediul firmei produsul returnat insotit de chitanta/bonul sau factura cu care a achizitionat produsul, original sau copie. In cazul produselor perisabile se va tine cont de legislatia in vigoare.

Adresa este: Str. Plaiul Muntelui nr 73-75 sector 1 Bucuresti pentru firma Mihaela Furtuna Designer Floral SRL

Valoarea transportului va fi suportata integral de catre client. Dupa primirea produsului, noi vom depune in contul clientului, in maxim 14 zile, suma aferenta produsului returnat. 

Important: Clientul este raspunzator pentru diminuarea valorii produsului ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor.