Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Resetati

.

Starea de bine la tine acasa

   0 Comentarii
Starea de bine la tine acasa

„Traim intr-o lume noua, imprevizibila si capricioasa. Sunt putine certitudini  si ne lipseste o directie clara. Asta ne face uneori sa fim nelinistiti si anxiosi.

 

Natura este locul unde iti regasesti sentimentul de pace. In viata noastra de zi cu zi, florile si plantele ne ofera acel sentiment de fericire.

 

Cand ne umplem casele si imprejurimile cu verdeata si flori, cream acel sentiment de vacanta in casa si gradina noastra. Culorile luminoase aduc veselie. Albul si verdele ne ofera o senzatie pura si senina.

 

Incearca si tu sa-ti decorezi casa si gradina cu flori. Este o noua tendinta in 2022. Este un hobby relaxant care ne aduce aproape de natura, iar fiind creativi cu florile si plantele, reducem nivelul de stres. Pe retelele de socializare descoperim din ce in ce mai multe idei inovatoare pentru a combina cu usurinta culorile si aromele cu elemente vegetative.  

 

Florile sunt ca vitaminele. Ne aduc energie pozitiva si sunt o forma activa de bine.  

 primavara in carafa

Pe o terasa inflorita de primavara, te poti imagina intr-o destinatie de vacanta idilica.

Piesa de rezistenta la un gratar in familie este o masa decorata cu flori. Chiar si inotul sau dusul este mai confortabil si mai placut cu niste flori in jur.

 

Rasfatati-va cu aceasta inspiratie infloritoare si creati-va propria fericire verde!”

 

Sursa : revista Fleur Creatif

 

Traducere si adaptare: echipa Atlasul cu petale

Comentarii

Trebuie sa fii autentificat sa poti posta